Abonnementen energie vergelijken

De Nederlandse energiemarkt is altijd volop in beweging en dat biedt je de kans om te besparen op je energiekosten. De energietarieven van energie-abonnementen verschillen per energieaanbieder, dus is het de moeite om energieleveranciers met elkaar te vergelijken.

Gas- en stroomabonnementen vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je de energie-abonnementen van verschillende energieleveranciers en is het mogelijk over te stappen naar een goedkoper of beter energie-abonnement. Vul je postcode in de energievergelijker in en u krijgt een overzicht van alle beschikbare energie-abonnementen en -leveranciers.

Kies het juiste energie-abonnement

Energie-abonnementen zijn te vergelijken op basis van:

  • de looptijd van je contract
  • vaste of variabele tarieven
  • groene of grijze stroom
  • de maandelijkse kosten

Vaste of variabele tarieven

Bij vaste tarieven staat het te betalen bedrag vast gedurende de looptijd van je energie-abonnement. Dat is niet het geval bij variabele tarieven, het tarief kan wijzigen gedurende de looptijd van het abonnement.

Soort contract

Let op: kies je voor een energie-abonnement voor een bepaalde tijd met variabele tarieven? Als je tussentijds het contract opzegt, moet je een opzegvergoeding betalen aan je leverancier. De combinatie contract voor bepaalde tijd met variabele tarieven kan niet goed uitpakken als het variabele tarief gedurende het contract stijgt.

Energie vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of je voordeliger uit bent bij een aan andere energieleverancier? Vergelijk onafhankelijk energie via Overstappen.nl en waag vandaag nog de overstap.

Schrijf je nu in voor ons energiecollectief!

Nieuw bij Overstappen.nl: ons eigen energiecollectief! Door samen op grote schaal energie af te nemen, kun je zelfs in de huidige energiemarkt nog een scherpe energiedeal vinden.

wekker-alert

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.