Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijker 2020

Ben je opzoek naar een Sim Only abonnement en wil je verschillende aanbieders naast elkaar leggen? Gebruik dan onze onafhankelijke Sim Only vergelijker om het goedkoopste abonnement te vinden wat het beste bij jou past.

Snel naar:

Sim only abonnementen vergelijken: alles wat je moet weten!

Wanneer je Sim Only abonnementen gaat vergelijken, is het goed om van tevoren na te denken over wat je zelf belangrijk vindt. Wij geven je 3 tips om je op weg te helpen:

 1. Controleer wat je dataverbruik per maand is. Er bestaan online veel verschillende tools waarmee je je dataverbruik kan inschatten, maar natuurlijk is het nog beter om na te gaan wat je daadwerkelijk per maand aan mb’s verbruikt. Zo kies je altijd een Sim Only abonnement die bij jouw datagebruik past.
  ✅Onze tip: Via de app ‘My data manager’ kan je heel eenvoudig terugzien hoeveel data per maand je hebt gebruikt.
  Bekijk ook: hoeveel MB heb ik nodig?
 2. Controleer hoeveel belminuten je maandelijks verbruikt. Ook hiervoor geldt: ga van tevoren goed na hoevaak je maandelijks belt.
  Bekijk ook: hoeveel belminuten heb ik nodig?
  ✅Onze tip: Vaak kan je via de website of app van jouw huidige provider eenvoudig terugzien hoeveel belminuten je in een maand verbruikt.
 3. Bepaal de looptijd van je abonnement. De contractduur verschilt per Sim Only provider. Er zijn Sim Only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn, maar het is ook mogelijk om abonnementen voor 1 jaar of 2 jaar af te sluiten.
  ✅Onze tip: Heb je een telefoon die nog wel mee kan, maar binnenkort wel aan vervanging toe is? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Ben je meer opzoek naar een goedkoop Sim only abonnement? Hoe langer de contractduur, hoe goedkoper het abonnement.

Sim Only aanbiedingen vergelijken

Wanneer je een Sim Only abonnementen gaat afsluiten, is het verstandig om van tevoren verschillende Sim Only aanbiedingen met elkaar te vergelijken. In onze onafhankelijke vergelijken laten wij altijd de meest actuele prijzen zien.

Zodra je een provider hebt gekozen die goed bij jouw wensen past, kan je in onze vergelijker doorklikken naar de provider. In sommige gevallen zal de provider je nog een aantal aanbiedingen tonen, zoals gratis extra MB’s bij je abonnement.

Goedkoopste Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken consumentenbond

Elk jaar doet de Consumentenbond via hun eigen panel onderzoek naar de beste Sim Only provider. Het meest recente onderzoek is uitgevoerd in december 2019, en wij hebben hieronder de belangrijkste resultaten samengevat:

Totaal testoordeelOordeel bellen binnenOordeel internet buiten
1.Simyo8,68,58,9
2.KPN8,58,48,7
3.Hollandsnieuwe8,38,28,5

Sim Only vergelijken 4G

Sim Only vergelijken 4GWil je 4G Sim Only abonnementen vergelijken? In onze vergelijker kan je eenvoudig filteren op providers die 4G aanbieden. Om je te helpen bij het kiezen van het beste 4G abonnement, geven we je de volgende tips mee:

 • Landelijke dekking. Alle 4 de netwerkproviders in Nederland bieden een landelijke 4G dekking aan van minimaal 94%. Alleen in sommige landelijke gebieden is er geen 4G beschikbaar.
  ✅Onze tip: Woon je in een landelijke gebied en wil je zeker weten of de netwerkprovider van jouw keus 4G aanbiedt in jouw woonplaats? Bekijk dan op de website van de provider de dekkingskaart.
 • Snelheid netwerk. De snelheid van 4G internet verschilt per provider. Indien je veel gebruikt maakt van internet buiten de deur, is het goed om van tevoren te controleren wat de snelste netprovider is.
  ✅Onze tip: Op onze netwerkprovider pagina laten we zien welke netwerkprovider het snelste uit de test is gekomen.

Bekijk ook: