Ziektekosten vergelijken

Vergelijk je ziektekostenverzekering en bespaar
Vergelijk je ziektekostenverzekering
supplier-logo
€105,25
per maand
checkmark Ziezo Selectief
checkmark Directe acceptatie
checkmark Eigen risico van €385
supplier-logo
€116,95
per maand
checkmark Betaal eigen risico in termijnen
checkmark Bepaal wanneer je premie betaalt
checkmark Eigen risico van €385
supplier-logo
€119,08
per maand
checkmark Vrije zorgkeuze
checkmark Second opinion door specialisten
checkmark Eigen risico van €385

Met een ziektekostenverzekering (ook wel zorgverzekering genoemd) verzeker je ziektekosten. Op deze pagina vind je de zorgverzekeraar met de beste aanbieding op Overstappen.nl. Je vergelijkt eenvoudig, gratis en onafhankelijk alle ziektekostenverzekeringen. Vul je gegevens en wensen in de vergelijker in en wij geven je een overzicht van hoeveel je kunt besparen op je ziektekosten.

Ziektekostenverzekering vergelijken

Ziektekostenverzekeringen vergelijken en direct overstappen is eenvoudig via Overstappen.nl. Vergelijk het ziektekostenpakket van je huidige zorgverzekering met het aanbod van andere zorgverzekeraars. De voorwaarden van de ziektekostenverzekeraars die je het meest aanspreken leg je eenvoudig naast elkaar in de vergelijker. Je sluit daarna direct online je zorgpolis af. Stap je voor 1 januari over, dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar je oude ziektekostenverzekering op.

Vul je gegevens in en vergelijk je ziektekosten

Besparen op je ziektekostenverzekering

Er zijn verschillende mogelijkheden om te besparen op je ziektekosten. Je hebt de keuze uit pakketten die alles dekken, maar het is ook mogelijk om bij sommige verzekeraars zelf een pakket samen te stellen. Pakketten die alles dekken, zijn over het algemeen vrij prijzig. Sport je bijvoorbeeld veel? Dan is het aan te raden om fysiotherapie op te nemen in je pakket in het geval van blessures. Heb je plannen voor gezinsuitbreiding? Dan is de keuze voor kraamzorg ook snel gemaakt.

Dekking ziektekostenverzekering

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de dekking van de ziektekosten:

Basisverzekering

Een basisverzekering is wettelijk verplicht. Dit is de goedkoopste optie met basisdekking voor alle noodzakelijke medische hulp van huisarts en ziekenhuis.

Basisverzekering + beperkte aanvullende verzekering

Als je een aanvullende verzekering afsluit, wordt bijvoorbeeld ook fysiotherapiebehandeling vergoed en worden bepaalde tandartskosten gedekt.

Basisverzekering + tandartsverzekering

Als je een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering afsluit, heb je het meest uitgebreide pakket.

Ziektekostenverzekering afsluiten

Overstappen.nl zorgt ervoor dat je snel en makkelijk de beste aanbieding krijgt voor de ziektekostenverzekering die je zoekt. Je vult je eisen en wensen in en wij zetten de beste zorgdeals voor je op een rijtje. Zo houd je eenvoudig, snel en overzichtelijk je ziektekosten binnen de perken.

ziektekosten vergelijken
Ziektekostenverzekering vergelijken